Grib chancen!

Forårsstemning

Solen skinner! Det er fantastisk. Der er bare noget helt specielt ved at vågne op og se, hvordan solen langsomt sniger sig op over horisonten og varmer alt omkring sig. Humøret stiger instinktivt og på en eller anden måde bliver dagen langt mere overskuelig.
Enden på de kolde og mørke morgener lakker mod enden og den lyse tid gør noget godt for os alle.

Jeg har valgt at sætte mig på terrassen for at skrive indlægget her. Måske var det i virkeligheden en meget optimistisk beslutning i og med at solen ikke er nået her om endnu! Men der er bare noget ved den første forårsluft som står mit hjerte meget nært. Jeg elsker følelsen af, at trække vejret dybt ned og suge al den friske luft til mig. Det er nærmest som et indvendigt brusebad.
Én ting jeg kommer til at savne ekstra meget, når vejret lysner og solen skinner, er min hjemby Kalundborg. Naturen, friheden og freden. – Lige nu sidder jeg som sagt på min terrasse (som ligger lige ud til hovedvejen) og der er bare ikke den samme fred, som man finder i provinsen.

Men jeg vil bruge dagen i dag, på at suge al den dejlige energi til mig og nyde solen og det dejlige vejr. Jeg vil bruge overskuddet til, at tænke store tanker og gøre mig overvejelser, måske er blevet udskudt en del, mens mørket har ligget som et tungt tæppe hen over os.

Jeg håber på, at i alle sammen får en fantastisk uge, med masser af solskin

 

// <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grib chancen!