Fødselsdagsønsker

Mine tanker eftet MD scanningen.

11063368_10205848003630102_236555460_n

 

Det er ikke en hemmelighed, at det fylder meget når tanken lige falder mig ind.
Når man får at vide at det ikke er helt som det skal være, lige meget hvor meget eller hvor lidt der er galt, så kan man ikke undgå at plante et lille bekymringsfrø i et moderhjerte. Selv om scanningsjordemoderen så pænt sagde at jeg ikke behøvede at bekymre mig så er det jo desværre ikke en knap, som man sådan lige kan tænde og slukke for.

Jeg er bare så heldig at jeg har en skøn søn og en sød kæreste, som holder mit humør helt i top og når jeg kigger på min lille søn, så kan jeg absolut ikke forestille mig, at der skulle være noget i vejen med prinsessen i maven.

Jeg vil dog sige at jeg i virkeligheden ikke har brugt så meget tid på at tænke på det. – Det er mere når tanken lige strejfer mig. Jeg bruger rigtig meget tid på at være positiv og glad. Jeg hører musik og synger, som altid har været en af de ting der kunne gøre mig i godt humør på et splitsekund og på en eller anden måde var blevet glemt i travlheden. Det er dejligt at genfinde noget, som altid har været en positiv del af mit liv og endnu mere dejligt når jeg kan mærke at prinsessen også synes at det er fantastisk og dejligt. Hun spjætter helt vildt inde i maven og jeg er sikker på at hvis jeg kunne høre det, så synger hun med!
Udover det, så har jeg dedikeret min tid til at skrive… skrive, skrive, skrive! Jeg skriver til bloggen og jeg skriver til Mothers Magazine og når jeg ikke skriver til de to så sidder jeg i bussen/toget eller hvor jeg nu lige er og skriver i mine noter på telefonen. Det meste bliver ikke rigtig til mere end bare hvad det er og andet udvikler sig til ideer til bloggen og bladet. Det er dejligt at have noget jeg kan beskæftige mig med, på trods af at jeg er blevet sygemeldt resten af graviditeten.

Nu er klikken ved at være tid til at jeg skal hente Illias og så skal vi hygge og måske ud at lege i det gode vejr.

 

// <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsønsker