Babypakker

Gravid uge 35

Det er længe siden at jeg har lavet en graviditetsopdatering, så det må være på sin plads at lave sådan en nu.

Jeg er i dag 34+1 og der er 39 dage tilbage til det planlagte kejsersnit. Jeg er så småt begyndt at forberede hjemmet på endnu en lille baby, så der bliver vasket tøj, sengetøj mm. Der skal skoldes sutter og der skal købes ind til de sidste ting der mangler til hende.

Værelset er ved at være på plads, men det er godt nok mange ting der skal gå op i en højere enhed når to små skal dele værelse. Vi mangler en kommode der kan rumme både tøj til Illias og Aliyah og så skal jeg en tur ud og købe stof, så sengerande, puslepude osv. kommer til at passe sammen. (Det er nok bare mit kontrolgen der sætter ind her)

Nå men, med hensyn til selve graviditeten og baby har jeg også nogle opdateringer. Jeg var en tur forbi fødegangen i går, fordi jeg har haft ondt i maven, hovedet og kvalme. Alt sammen symptomer som jeg har fået besked på at være OBS på, pga min tidligere erfaring med svangerskabsforgiftning. Jeg fik taget blodprøver, målt blodtryk, lavet urin prøve og kørt en CTG strimmel på baby og det hele så fint ud. Jeg har en smule lav blodprocent men det er ikke noget jeg kan gøre noget ved, fordi jeg allerede tager jerntilskud. Så nu skal jeg bare forsat være opmærksom på hvordan jeg har det.
Vores lille pige har det dejligt inde i maven. Hun er så fuld af liv og jeg nyder at mærke hende hver dag ♡ hun ligger stadig med numsen nedad og jeg har på fornemmelsen at hun bliver ved med det. Heldigvis har det ikke den store betydning når jeg skal have kejsersnit. Men det ville da være lidt sjovt at vide om hun ligger sådan om 39 dage når hun skal ud, for så skulle jeg have haft kejsersnit uanset.

På mandag skal jeg til jordemoder og jeg glæder mig til at få snakket lidt med hende om, hvordan jeg har det og hvordan resten af forløbet skal gå.
image

1

  • Maiken

    Super fedt med en opdatering! Flere af dem . Held og lykke med alt her op til at prinsessen kommer. Og igen tusind gange tillykke smukke – hvor du heldig, en prins og en prinsesse

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babypakker