Gravid i 37. Uge

38. Uge – Kill me now! Og gode nyheder

Hurra for de gode nyheder jeg har, for ellers ville det her ikke være et særlig mundert opslag!

Der er et lys for enden af tunnelen af migræne, kvalme, åndenød og utilpashed. Datoen for kejsersnittet er blevet rykket en uge frem, efter samtalen med lægen i onsdags. Så nu hedder det altså den 27. Juli og der er derfor kun en uge til vi skal møde vores lille datter. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig. Og samtidig så er jeg helt vildt nervøs for hvad der venter! Men jeg glæder mig til at dele det med jer.

I morgen skal jeg til kontrol på sygehuset, for at sikre at mine blodprøver og alt det andet stadig ser pænt ud. Hvis ikke, ja så kommer hun ud i morgen. Men det tvivler jeg dog på.

– jeg har set at rigtig mange efterspørger hvad der skal pakkes til hospitalet, og jeg vil derfor lave en liste over de vigtigste ting (for mig i hvert fald) listen vil blive udgivet på Mothers Magazine. Så hold øje!

Jeg krydser alt hvad jeg kan for at det går godt i morgen og at den næste uge går lyn hurtigt. Kryds gerne lidt for mig! Og så ses vi på den anden side

image

image

// ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i 37. Uge