Hej Verden!

Det tog 10.000 slankekure, at finde af: lortet ikke virker!

Jeg lyver ikke hvis jeg siger at jeg har prøvet de første 100 forskellige slankekure, udrensninger kosttilskud og slankepiller der findes der ude!

Nogle har virket og andre har nær tager livet af mig uden resultat!

Nupo, dukan, vægtkonsulenterne, suppekur, detox med citronvand, fatburners! You name it, i’ve tried it.

Stort set altid med det samme resultat. 5 kilo lettere, det holder så en uge og så er jeg 7 kilo tungere. Sur og gnaven, hovedpine, kvalme og træthed er bare nogle af de bivirkninger der støder til i jagten på den perfekte krop gennem slankekure for mig i hvert fald.. og det er virkelig ikke det værd.

430352_371890566253352_1451615290_n

Men jeg har altid jagtet det hurtige resultat! Det er sguda for kedeligt at spise sundt og træne og så ikke se nogle resultater på vægten med det samme, er det ikke?
– det har altid været min opfattelse i hvert fald.

Jeg har hørt sætninger som; “det handler ikke om hvilken kur du er på, det handler om livsstilsændring” millioner af gange. Og helt ærligt… så har jeg tænkt jaaaajajaja… den er god med dig! Jeg skal bare lige driķke nupo i 14 dage og så er jeg et nyt menneske for evigt. Men man bliver klogere. (Heldigvis da)

Jeg har i et stykke tid nu været bidt af tanken om at sundhed, kost og træning skal være en vital del af mit liv. Jeg må også sige at det virkelig er en interesse der vokser og vokser for hver dag og det er SÅ fedt! Jeg er så stolt af mig selv når jeg går i seng om aftenen og har klaret en hel dag i sundhedens tegn til UG! Så jeg må blankt indrømme, at alle dem der har talt til mig om livsstilsændringer, som jeg blankt har afvist (på en meget pæn måde) i virkeligheden jo selvfølgelig har totalt ret. Øijh.. jeg hader at tage fejl.

Det gik rigtig op for mig i dag, da jeg hev min veninde med ud og træne og hun spørger mig: “ej, skal vi ikke finde en eller anden kur vi kan starte på?” Og jeg tænkte nej! Gu fa**** skal vi ej!
Jeg gider ikke. Det hjælper ikke. Jeg bliver sur og dum. Jeg er færdig med kurlivet! There. I said it! Aaah.
Jeg er meget mere tilpas med at gøre det på den her måde. Tage tingene én af gangen og ikke begrænse mig selv i øst og vest. Træningen giver mig overskud og glæde og jeg føler mig ikke forpligtiget, hvis jeg ikke lige har tid eller overskud en dag. Der er ingen dårlig samvittighed, for det er ikke kuren der dikterer hvordan min dag skal forløbe og hvad jeg skal komme i hovedet, men mig selv! HALLELUHJA!!

Men en ting er sikkert! Jeg skal aldrig tilbage, til at være så utilpas i min egen krop at jeg ville ønske at jeg kunne kravle ud af den og ind i en anden. – bare for en dag! Og heller ikke mere yoyo vægt, fordi jeg afprøver alverdens forskellige kure i jagten på at føle mig tilpas.

Jeg er ved at lære at elske mig selv, som jeg er! omfavne forandringerne – når de kommer! og ikke fremskynde et resultat, som ikke er holdbart. Det er virkelig svært men selv om der ikke er sket så meget på vægten (IIIIIH) så har jeg rundt regnet smidt omkring 30 cm rundt om på kroppen. Det er jeg nu alligevel stolt af!

Februar 2013. ALDRIG MERE

Februar 2013. ALDRIG MERE

Må jeg høre, hvilke kure har i kastet jer ud i, og hvad virker for jer?

Kærlighed fra Dittes verden ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!