Det tog 10.000 slankekure, at finde af: lortet ikke virker!

Confessions of a foodaholic.

Jeg har aldrig været fan af morgenmad. som i ALDRIG! misforstå mig ikke, for spise det skal man. Og jeg elsker det.
Men morgenmadsprodukter som overpøses med mælk og hvide boller med ost og syltetøj det er bare slet ikke mig. Så vil jeg langt hellere undvære totalt..

Jeg tror ikke det kan beskrives med ord, hvor meget jeg elsker mad. Ja det er faktisk helt pinligt, men jeg kan lige så godt bare indrømme det. Det er i hvert fald ikke noget mysterium at jeg altid har haft for meget på sidebenene. Det skyldes nok også, at hvis jeg kunne komme til det, så ville jeg spise varm mad 3 gange om dagen! MUMS. Og så har mit problem altid været at jeg ikke har en stopknap. Hvis jeg får mad der smager godt, så spiser jeg helst til der ikke er mere.. eller det gjorde jeg i hvert fald. Det er så det jeg prøver at lave om på nu.

– Hvis jeg skulle beskrive mig selv med et ord, ville jeg nok vælge at sige foodaholic. Det betyder utrolig meget for mig og jeg tænker faktisk på mad det meste af dagen. Får gode ideer, planlægger og forbereder. Det er faktisk et fuldtidsjob at spise godt. Især når man som mig, helts vil lave det hele selv. Men jeg synes til gengæld også at det er okay, når jeg spiser sundt og i moderate portioner! Så er det faktisk helt okay at mad fylder så meget i mit liv.

Det vigtigste måltid for mig, er aftensmad! Hvis jeg ikke får aftensmad, eller hvis man forsøger at spise mig af med en skive rugbrød eller en ostemad så bliver jeg vanvittig! Simpelthen. Jeg bliver sur og gnaven hvis jeg ikke får aftensmad. A F T E N S M A D ! ! ! !

nå.. jeg tabte lige tråden et øjeblik. Jeg kom til at tænke på hvad jeg skal lave i dag til aftensmad. (Det er faktisk ikke engang løgn)

Jeg er så heldig og privilegeret at have en kæreste som er kokkeelev. Jeg får sååå meget lækkert mad og vi elsker at eksperimenterer og prøve nye ting. Det skal i være en del af, og jeg vil dele nogle dejlige opskrifter med jer, efterhånden som vi opfinder dem her hjemme. I kan godt glæde jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det tog 10.000 slankekure, at finde af: lortet ikke virker!