Vægt og BMI

Hvad skal jeg være når jeg bliver stor?

Jeg befinder mig i en virkelig vanskelig situation for tiden… og så alligevel ikke.
Lad mig lige uddybe det en smule.

Det er sådan at jeg, inden jeg fik Illias, var i gang med sygeplejerskeuddannelsen. Jeg var egentlig super glad for det og det var også meningen at jeg skulle fortsætte på studiet efter barsel. Nu er det bare sådan at jeg slet ikke har lyst til det mere. Gudskelov så har jeg lige lidt tid til at finde ud af hvad jeg så vil, fordi jeg jo lige snupper en baby mere, nu hvor vi er i gang!
Men… Det er sådan at jeg, fordi jeg er “ledig” ind til jeg skal på barsel igen, aktivt skal forsøge at finde ud af hvad jeg vil med mig selv og mit liv. De næste 4 uger sidder jeg hver dag og graver rundt på internettet og i mit lille hoved for at finde ud af hvad der kunne være noget for mig. Men hold nu op hvor er det bare svært. Jeg føler virkelig ikke at der er nogen som helst uddannelse, som er skræddersyet til mig. – Det er nok også bare fordi jeg er totalt besværlig og fordi jeg i virkeligheden hader at gå i skole… Men jeg føler mig bare helt hjælpeløs.
Jeg snakker med en UU-vejleder og hun giver mig nogle rigtig gode ideer og jeg glæder mig også til at arbejde mere med hende. (Nu er det jo kun første dag) Men jeg er god til at tage sorgerne på forskud!!! Og lige nu føler jeg mig ret fortvivlet.

sådan ville en uddannelse, som var skræddersyet til mig se ud:

– En masse med at skrive
– Minimal læsning. I hvert fald af teori (Jeg har altid været en dårlig læser)
– Praktik praktik praktik. Jeg vil have hænderne i det.
– Meget få eksamensopgaver og mundtlige eksaminer. JEG HADER DET! Det giver mig mindreværdskomplekser.
– Noget hvor man har kontakt med mennesker
– Sprog kunne også være interessant
– Noget med en lav adgangskvoitient… jeg ved ikke hvad jeg havde gang i, det sidste år på HHX… (iih, hvor kan man slå sig selv i hovedet over at man ikke tog det mere alvorligt dengang)

Hvis i føler at i sidder med det perfekte bud, så SKYD SKYD SKYD! lad mig høre. Put me out of my misery!!!

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægt og BMI