Forældreguide til Mothers Magazine

Total udmattelse

Haha. Hvor sjovt.
Den anden dag gik jeg i gang med det her indlæg om, hvor totalt smadret jeg følte mig. Faktisk så smadret så jeg lå på sofaen og skrev på min telefon istedet for at rejse mig og hente computeren:

Jeg ligger lige på sofaen og dør langsomt!

det var hvad det kunne blive til, før jeg faldt i søvn med telefonen i hånden, tændt lys og tøj på. Jeg vågnede først igen da min søde kæreste kom hjem fra arbejde og aede mig på kinden og spurgte om jeg ikke ville ind i seng.. der var klokken så også 22 og langt over min sengetid! Hmmm…

Jeg har desværre haft en syg lille dreng hjemme siden torsdag, med hvad jeg troede var diarré, men efter et besøg hos lægen viste det sig at han render rundt med mellemørebetændelse 🙁 stakkels lille ven. Nu er han på penicillin og har det allerede væsentligt bedre både med maven og humøret. Men hold nu k**** det har været hårdt de sidste par dage. Han har været så ked af det og man kan bare ingenting stille op. Der skal ingenting til at hyle ham ud af den og så er han bare i virkelig dårligt humør. Jeg har haft lyst til at skrige og vræle, men det hjælper jo bare ikke nogen af os. Så den følelse sprang jeg lige over….

Nu er vi på rette vej igen, heldigvis. I går var vi til fødselsdagsfest, med en hel masse andre børn. Sjældent har jeg set ham more sig så meget.. og spise så meget!

image

// ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældreguide til Mothers Magazine