Når kreativiteten overtager

Man ved man er mor når…

Snapchat-4410730384301150685

Når man bliver mor så sker der noget indeni. Ting vi ikke selv er herre over på både godt og ondt. Her er 8 ting som jeg i hvert fald selv gør eller har prøvet… Jeps!  Alle sammen.

Man ved man er mor når:

1. Man ligger i sin seng kl 21.30 og er fuldstændig klar på at dagen er forbi. Man skal jo sove når man kan!

2. Man lige tager en ordentlig snuser til ungens bagdel, selv om man jo ud fra lugten i lokalet, godt vidste at der var gevinst. Man skal baaare lige være sikker inden man begynder den helt store skiftetur.

3. Man står og hopper og svinger fra side til side, fuldstændig åndsfraværende når baby græder.. også selv om man ikke selv holder baby.

4. Man skråler diverse sange fra Ramasjang når man endelig har tid til et bad, fordi det er de eneste man kan teksten på og de kører på repeat I baghovedet hele dagen lang.

5. Man tager sig selv i at efterligne børnenes ansigtsudtryk uanset om man selv snakker med dem eller andre gør.

6. Man forveksler sit eget glas med deres ved aftensmadsbordet og derfor drikker en god blanding af saft, madrester, savl og måske en lille smule snotnæse… nå pyt.

7. Man lige tager snotnæsen med ærmekanten når der ikke er andet inde for rækkevidde.

8. Stilheden endelig sænker sig over det lille hjem, børnene er puttet og sover trygt. Så trækker man vejret dybt og lukker øjnene. Tænker på alle de små sjove, søde og vidunderlige ting der I løbet af dagen er forekommet, fordi man er velsignet med så skønne væsner I sit liv. Og pludselig er det hele okay! Kærligheden fylder os op og alle frustrationer forsvinder. Så minder vi os selv om at der i morgen er endnu en dag og endnu en aften med fantastiske minder.

2

  • Maiken

    Jeg flækker af grin! Kender det heeeeele! 😀 åh herre bananas! Vi bliver nød til at ses næste gang du kommer til Klb! Skal se din smukke søn, og dejlige datter! 😮

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja ikke? Det er indbegrebet af at være mor. Jeg elsker at du også er begyndt at blogge og jeg følger med på sidelinien ☺️ Jeg siger til næste gang jeg er i Klb !

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kreativiteten overtager