Børn bliver større

Overspringshandlinger og Long Island Medium

Fotografi den 27-10-15 kl. 12.12 #3Her sidder jeg så.. på min sofa, omgivet af opvask, oprydning, rent tøj der skal lægges på plads og en baby der sover. Jeg burde virkelig lette måsen og komme igang.

meeen men men..

Så kunne jeg jo lige læse lidt lækre blogs og se lidt på flimmerkassen. – Jeg føler i virkeligheden lidt, at jeg har skrevet det her indlæg op til flere gange tidligere. Men som regel så sætter det også gang i mig og så får jeg lavet lidt, af ren og skær skyldfølelse og ubehag over, at I ved hvor doven jeg er!

Jeg faldt lige over programmet Long Island Medium. Kender i det? Til jer der ikke gør, så handler det om en dame, (som siger) der kan snakke med ånder. Måske skulle man bare vende øjne af det og tænke at det bare er endnu et meget opsat amerikansk program, men alligevel kommer jeg nærmest til at sidde og tude over, hvordan hun ved alt muligt og kan få nogle helt vilde reaktioner fra de personer hun “læser”. Wauw… hvis bare man kunne snakke med de døde.

– Nå! nu må jeg vidst hellere skrabe mig selv op fra sofaen, og rydde op efter morgenmaden.. zzZzZZzzz…..

// Kys fra Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn bliver større