Frisk luft, messe og sjov med Sigurd

Børn bliver større

image… Og i takt med at de vokser og udvikler sig, bliver det hele faktisk lidt nemmere.

Når man har små børn, og især når man har to så tæt på hinanden, så overtager de fuldstændig hverdagen. Alt hvad man skal, skal koordineres med børnenes behov og det er deres velbefindende der bliver sat i første række.

Når Illi er afleveret i vuggestue og jeg førhen brugte tiden på mig selv, oprydning, indkøb osv. så er Nia her nu. Hun er et barn der bedst trives hjemme og så er hendes rytme sådan lidt rodet. Derfor bliver det tit ikke til ret meget “Mor tid”.. Men! Når det så er sagt, så kan jeg helt klart mærke at der sker en forandring lige nu, med begge børn.

Som jeg også snakkede om i mit sidste indlæg, så er Illi blevet så stor nu, at han kan underholdes med en masse forskelligt, og han kan faktisk også underholde sig selv ret godt. Rim og remser, sange og dragerytterne på Netflix hitter lige nu. Så er der Nia. Hun kan stort set holde hovedet selv. Hun er mere vågen og bevidst og så er hun begyndt at grine. Kombinationen af de to, gør det hele meget nemmere og helt vildt hyggeligt! Jeg ser bare frem til, hvad der venter os i fremtiden.

Det kan kun blive godt. image image

// ♡

ro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk luft, messe og sjov med Sigurd