Shopaholic

Frisk luft, messe og sjov med Sigurd

image

Vi har igen brugt nogle dejlige dage på landet. Jeg må sige, at jeg finder en kæmpe ro i at være her og hver gang jeg tager hjem, så tænker jeg på hvor lækkert det ville være at lade mine børn vokse op her, med skøn natur og massere af albuerum.

Jeg er bare også glad for København.. What to doooo? 

Vi har været en tur på morfars båd i går, altså… Vi har ikke været ude og sejle, men bare været med ude og se båden efter masten er blevet taget af. image

I dag har vi været på Kalundborg messe. Sørme om vi ikke var så heldige at møde Sigurd!!! – ham fra Sigurds bjørnetime. Han sang og spillede og jeg siger bare, børnene var viiiilde med det. Især Illi. Der blev klappet, danset og sunget med. Det er altså fantastisk at han har den alder nu, hvor det bare er et hit at tage ham ud og opleve en masse. (Note til mig selv: søskendesæde til momse og moffes barnevogn!)

Vi var også så heldige at skrabe gevinst på en af vores billetter og jeg havde lige sat næsen op efter en lækker ny bil eller en behandling et eller andet sted… Men nææhnej.. Jeg vandt en pose BKI kaffe. Tak.

imageimage Da vi kom hjem havde min lillesøster lavet dejlig salat til frokost, til mig. Jeg klager ikke!

image

Er i klar til at tage hul på en ny uge i morgen? Hav i hvert fald en fortsat dejlig søndag. – og husk nu at smil! 

// ♡

2

  • Hej Ditte! Super dejligt og positivt indlæg fra dit besøg i Kalundborg. I morgen (kl. 11:08) poster jeg et link til indlægget på vores Facebook-side (https://www.facebook.com/wonderfulkalundborg). Håber det er okay, at jeg viderebringer din historie 🙂 De venligste hilsner Jonas, Wonderful Kalundborg

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Jonas.
      Jeg nyder det HVER gang jeg er i Kalundborg. 🙂 Det er helt okay med mig. Jeg glæder mig til at se, hvordan det bliver taget imod.
      Rigtig god dag til dig!
      Mange hilsner
      Ditte 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopaholic