Om fest og forskel på første og andet barn

10 ting man giver afkald på når 1 barn bliver til 2

12325680_10207714889381079_614958330_oNår man får et barn, giver man helt automatisk afkald på nogle ting. Det har jeg før skrevet lidt om, og det kan i læse her.

Men når man så, (som jeg) går hen og bliver mor til hele TO børn, så giver man altså afkald på endnu flere ting! – Eller, der er i hvert fald virkelig mange ting, som ikke længere er som de var engang.

  1. Sløve morgener. 
  2. Bad der både er inkluderet hårvask, kropsvask, barbering og indsmøring
  3. Et rydeligt og nydeligt hjem. – Jeg bor pt. i hvad man til forveksling ville mene var en børnehave.
  4. Alene tid. Hvis det ikke er den ene, så er det den anden! Og så tænker i nok, jaaamen den store er vel i vuggestue og de sover vel om aftenen? hvilket bringer mig til næste punkt.
  5. Ingen seriemartoner mere. Når den store er i vugger og den lille sover til middag, så bliver der ryddet op/gjort rent/ lavet mad/ handlet og alt muligt andet praktisk. (måske sniger der sig en Barressodate ind, i ny og næ)
  6. Når børnene er puttet og man ellers skulle mene at tiden var til, at smide sig i sofaen og se en god film, så smider man sig hellere i sengen og lukker øjnene.
  7. Private toiletbesøg. – Det er enten med en baby på bademåtten og en stor dreng på potten, eller med en masse skrig og skål og banken på døren. “Moooar, kom nu”
  8. Byture. Det kan bare ikke hænge sammen! Allerede inden man når at tænke tanken om, at man skal ud af døren efter kl 19 er det droppet igen. Man har heller ikke tid til tømmermændene dagen efter.
  9. Pæne bryster…. behøver jeg sige mere?
  10. Kærestetid. En god cocktail af ovenstående, gør det stort set umuligt at finde tid til at være kærester. Så man må lige være forældre for en stund… og så kommer tiden til kæresterier nok igen om et par år. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fest og forskel på første og andet barn