Et stort tak og en positiv update

En sofa-update

image

Der har været stille lige siden Illi brændte sin hånd. Ikke fordi han brændte den men fordi det var stenen der fik lavinen til at rulle. (Eller hvad man  nu siger) Så blev han nemlig også sendt hjem fra vuggestuen med mave influenza, så blev jeg syg og nu er Nia syg.

Jeg tror sammenlagt jeg har sovet 10 timer på de sidste 3 døgn! Så hvis i møder mig på gaden, garanterer jeg ikke for at jeg er særlig rationel.

Nu kæmper vi for at det lille pus skal få det bedre så vi kan komme lidt ovenpå igen. Blæs gerne lidt medvind denne her vej, tak!
Illi har været til fotoshoot i dag, som han selvfølgelig klarede som en stjerne, selv om han syntes at hele setup’et var en smule tvivlsomt. Vi satte postmand per på og så bliv der kørt med biler og leget med figurer og så havde han engang i mellem lige tid til at sige “appelsiiiiin”

Forresten så har jeg gang i et større projekt, som i meget snart hører mere om her inde og jeg glæder mig til at dele det med jer.

// Kys fra Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et stort tak og en positiv update