Jeg undre mig over...

Gravid uge 20.

11047009_10205818737978479_522607809_n

 

HALVVEJS!! Wow, tiden flyver afsted! Det føles som om at det var i går, at testen viste to streger og nu er jeg allerede halvvejs. Jeg rammer 20+0 på mandag og det er det officielle halvvejsmærke.

Jeg havde aldrig troet at jeg rent fysisk skulle have det så godt. Jeg frygtede virkelig at jeg gik en meget hård tid i møde, da jeg fandt ud af at jeg var gravid. Men overraskende nok så er det eneste der genere mig, min ryg.
Det er til gengæld også møg irriterende. Jeg var jo, som jeg har fortalt jer, startet på et plejehjem hvor jeg fungerede som “hyggetante” for de gamle. Jeg var der i 2 dage og brugte så to dage på at ligge på sofaen, hvor jeg skulle have hjælp med at komme op og jeg var virkelig besværet når jeg skulle rundt, fordi jeg havde så mange smerter. Det er selvfølgelig virkelig surt!! Det var skønt at komme ud og være blandt andre mennesker og føle sig nyttig. Men jeg bliver nødt til at sætte mig selv og mit velbefindende først, så jeg er i stand til at tage mig af Illias og fungere som jeg skal i min dagligdag. Derfor er jeg desværre blevet sygemeldt.

Til de gode nyheder 🙂
I morgen skal jeg til gennemscanning og så skal jeg også snakke med en fødselslæge om mit fødselsforløb. Jeg glæder mig helt vildt til at se prinsessen igen! Og jeg glæder mig også rigtig meget til, at høre fødselslægens mening om hvorvidt jeg må føde selv eller om jeg skal have kejsersnit.
Jeg fik et akut kejsersnit sidst og da det ikke er så længe siden er der en øget risiko for komplikationer. Oveni det, havde jeg svangerskabsforgiftning og det er vidst også en faktor der spiller ind. Jeg er spændt på at finde ud af hvad jeg skal og hvem ved…. Måske får jeg en dato, hvis det bliver et kejsersnit! Either way så får i en opdatering i morgen 🙂

Cravings og spisevaner:

Jeg er stadig helt hooked på appelsinjuice og vand med citronskiver. Og så er jeg bare viiild med Magnum Infinity. MUMS
Mine spisevaner er sgu ærlig talt blevet lidt underlige de sidste par uger.. Jeg har i virkeligheden ikke rigtig haft lyst til mad, hvilket er meget usædvanligt for mig :O Men jeg har småspist i løbet af dagen, for ikke at blive dårlig. Nogle dage har jeg først spist “rigtig” mad til aften og andre dage har jeg sprunget aftensmaden over. Weird!

Nu må de sidste måneder gerne bare gå stærkt.

 

// <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg undre mig over...