Mine tanker eftet MD scanningen.

Hvad skal jeg med bloggen?

IMG_0540

Hvordan bliver man en populær blogger? Hvordan får man kontakter som er gode at have når man blogger? Hvor meget skal man satse, hvis man gerne vil satse på sin blog? Hvornår ved man om det bliver en succes? Er det tabu at snakke om og fortælle at man gerne vil noget mere med sin blog?

 

Jeg sidder lige her, på min “arbejdsplads” ved spisebordet og funderer over en masse ubesvarede spørgsmål, som jeg selv har svært ved at finde svarene til. Jeg vil VIRKELIG gerne den her blog. Jeg vil gerne satse det hele på, at jeg præsenterer mig selv som blogger.. Men jeg er usikker på, hvor jeg skal begynde og hvad jeg skal stille op.
Et eller andet sted, har jeg fået lidt på fornemmelsen at det måske er et tabu, for jeg kan virkelig ikke finde noget om det, nogen steder. Er det fordi man ikke vil indrømme at man gerne vil opnå så meget succes med sin blog at man kan leve af det? (kombineret med andre ting) eller er det fordi det er noget der skal komme af sig selv? Altså skal det være op til skæbnen? Det tror jeg ikke. Jeg tror det er skide hårdt arbejde!! Men, hvor starter man og hvad siger man?

Jeg synes at min blog trænger til en oprydning og en make over. Jeg overvejer at købe mit eget domæne og jeg vil rigtig gerne have taget nogle lækre billeder til bloggen. (hvilket nok bliver lidt af en udfordring!!) og så vil jeg fremover gerne have ordentlig struktur på indlæg og kategorier, samt billeder i god kvalitet, frem for mobilkvalitet.
Så der er store tanker og handlinger under opsejling. Nu må vi se hvornår tanke rent faktisk bliver til handling.

Hvis i har nogen som helst gode råd til mig, så kast dem min vej! Jeg tager imod det hele med kyshånd. Og nu har jeg ligesom kastet mig selv ud på dybt vand og sagt: “Hej, jeg vil gerne blogge på fuld tid og blive en succes, men jeg ved ikke hvordan” så nu kan jeg lige så godt gå hele vejen. Ellers ville det jo bare være (mere) pinligt!

1

  • jeg har haft lånt en blogbog af Julia Lahme på biblioteket. Desværre nåede jeg ikke at få den læst, før den skulle afleveres, men den så meget god ud. Du kan da give den et skud… Og fortælle mig om jeg skal låne den igen;)
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tanker eftet MD scanningen.