10 facts om kvinden bag bloggen

Overfald, vold og stoffer

Jeg havde ellers andre planer for mit indlæg til i dag, men efter hvad der lige er sket, er jeg simpelthen nødt til, at dedikere indlægget til noget, som ligger så fjernt fra min natur.

Efter en dejlig dag, med fødselsdag og hygge skal ungerne og jeg køres hjem. Vi er på vej ud fra parkeringspladsen og møder så børnenes faster. Vi stopper derfor op og snakker kort med hende. En mandlig billist som skal ind på parkeringspladsen, dytter højt fordi vi er i vejen for ham. (han kunne nok have listet sig forbi hvis han virkelig ville) Faster flytter sig med det samme, men det skulle ikke ende der. Manden ruller vinduet ned og begynder at råbe skældsord og spytte ud af ruden, efter min svigermor. Hele episoden ender ud i, at manden skubber til både faster og svigermor, forsøger at klemme hende i bildøren, kalder dem for alverdens grimme navne og til sidst kører over svigermors fod med bilen..

Der bliver selvfølgelig ringet efter politiet, og manden begynder at klappe i sine hænder og sige “politiet, uuuuh ja. Lad os snakke med dem, jeg er så gode venner med politiet” Men eftersom Illias er med i bilen, ser det hele og bliver både ked af det og bange, bliver vi kørt hjem. Nu sidder jeg tilbage og håber på, at der bliver taget hånd om sagen. Det er med rystende hænder at jeg skriver det her!

H.V.O.R.D.A.N?

Kan man overhovedet få sig selv til, som en voksen mand som jeg formoder selv har børn, (med børnesæder i bilen) at overfalde en pige på 19 år og en voksen kvinde på den måde? Jeg er rystet og jeg håber at han kommer til at bøde for sin opførsel.

Den aggressive adfærd som manden med det samme udviser, får alarmklokker til at ringe hos mig. Samtidig fortæller faster at hans øjne er flakkende og pupillerne store.. Jeg skal selvfølgelig ikke gøre mig klog på noget som jeg ikke ved med garanti. Men hvad mener i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts om kvinden bag bloggen