Om savn, alenetid og træning

Om boblen der brast

imageEn mor har et job der er vigtigere end alt andet. En mor skal passe på sine børn. Værne om dem, give dem omsorg, trøste dem når de er kede af det, smile med dem når de er glade og fortælle dem når de tager fejl.

I går sprang min mor boble

Jeg havde ellers lavet lækker aftensmad! Men det var bare ikke noget for Illias. Han spiste lidt kylling og det var det. Ved syv tiden begyndte han at spørge efter havregrød og det gik vi så ud og lavede, men idet jeg tog gryden af kogepladen satte han hånden direkte ned på den og brændte sig!

imageÅh hvor han græd og hvor havde han ondt! I halvanden time sad han med hånden ned i en skål med vand og så var det heldigvis til at holde ud for ham. Til sidst blev han så træt at han næsten ikke kunne sidde op længere så vi tog hånden op og det gik da også godt i 10 minutter. Men så begyndte det at gøre ondt igen og han skiftevis faldt i søvn og græd. Og han ville absolut ikke havde hånden ned i vandet igen.

Han faldt til sidst i søvn og gudskelov, så gør det ikke ondt på ham mere i dag!! Og han bruger hånden uden at rynke på næsen.

imageimage

Min mor boble er ikke helet endnu, men mon ikke det kommer i løbet af dagen? Jeg skal bare lige overbevises om, at han er okay!

Pas på jer selv og hinanden derude i dag, på sådan en trist og grå tirsdag og husk at smile, det gør verden til et rarere sted.

// Kys fra Ditte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om savn, alenetid og træning