Mad gør mig glad! - bogstaveligt talt

Livet. – Er det virkelig bare det? Del 2

 

image

Jeg vil gerne lave en opfølgning på mit tidligere indlæg. Jeg har siden fået en masse god feedback og det skal i vide, det er SÅ dejligt. Kom endelig med tanker, spørgsmål og gode råd. Jeg svare på alt (næsten)

Jeg har tænkt meget siden det sidste indlæg, som i kan læse her og har besluttet mig for, at handle på det. Jeg ønsker ikke at vente på at lykken kommer til mig! Jeg vil arbejde for det og jeg vælger at være lykkelig nu. Og jeg vil dele med jer, hvordan.

 

Øv dig i taknemmelighed

det kan være at det lyder alt for banalt, og du tænker nok hvordan det skal kunne hjælpe dig til at blive lykkelig. Men taknemmelighed kan være med til at ændre dit liv. Brug 5 minutter inden du lægger dig til at sove om aftenen på, at skrive ned hvad du er taknemmelig for. Drop facebook, Instagram og alt det andet et øjeblik (candy crush… Hmmmm) Fx er jeg taknemmelig for at jeg har den kærligste familie, som altid er der for mig. Selv om du har haft verdens dårligste dag og intet virker til at kunne gøre den bedre, så luk øjnene og tænk dig om. Du skal nok finde en ting eller to som du er taknemmelig for i dit liv. Når følelsen af taknemmelighed fylder din krop så er alt det dårlige glemt (for et øjeblik i hvert fald) og du kan gå seng med ro i sindet.

Stol på at alting løser sig.

Ja, det lyder nok fjollet. Og rigtig rigtig svært at tro på. Måske løser det sig ikke lige præcis som du ønskede det, men løst det bliver det. (for det meste) Det må du accepterer. Nøglen er at bryde bekymrings vanen. Mange mennesker har tendens til at bekymre sig, både over store og små ting, men bekymringerne tager hårdt på glæden. Led efter tegn på bekymringen. Bider du negle? Roder du i dit hår? Når du opdager at du bekymre dig, så stop op og imødekom bekymringerne. Snak dig selv igennem processen og berolig dig selv med hvad end der virker for dig. Lad mig komme med et eksempel.

Jeg bider negle når jeg er bekymret… Jeg ved det, aaaad! Men når jeg tager mig selv i at bide dem, så stopper jeg op og tænker over hvad jeg bekymre mig over. Jeg siger til mig selv at lige meget hvordan det løser sig så skal jeg nok klare det, og jeg vil højst sandsynligt komme ud på den anden side både stærkere og klogere.

Vælg lykken.

en sidste lille ting jeg synes virker for mig: Inden jeg lukker øjnene, efter jeg har skrevet min taknemmeligheds liste beslutter jeg mig for at gøre noget imorgen som tvinger mig til at stoppe op og nyde øjeblikket. Fx at tage et dejligt billede sammen med min søn, fordi min søn gør mig glad. Det kunne også være at kigge op i himlen og trække vejret dybt. Whatever makes you happy!! Det er det, der er øvelsen i det.

 

Jeg håber at i vil nyde godt af mine råd.

Held og lykke.

 

Kærlighed fra Dittes verden <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad gør mig glad! - bogstaveligt talt