Bulgursalat med kylling og grønkål
Dette er en rigtig lækker og frisk salat, til jer som ikke kan lide at spise alt for meget kaninfodder 😀 hihi… Det var ikke pænt sagt. Men personligt så HADER jeg salat men elsker grøntsager, så jeg forsøger altid at finde en løsning som jeg kan lide.
Jeg laver ikke en mængde anvisning i denne opskrift, da det jo selvfølgelig kommer helt an på, hvor mange mennesker der skal laves til.
Du skal bruge:
Iceberg/blandet salat
Grønkål
cherrytomater
Avokado
Kyllingebryst
Grov bulgur (fås fx i rema 1000)
Rødløg
boullionterning
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 g varmluft. Krydder kyllingen med de krydderier du foretrækker. (jeg brugte salt, pepper, chili og sådan et indisk blandingskrydderi jeg har i en pose) Brun kyllingen af på panden og kom dem derefter i ovnen i ca 20 minutter. I mellemtiden sættes bulguren over med et rødløg skåret i tern samt en boullionterning. Husk at røre i det en gang i mellem.
Skær salat og grøntkål ud i mundrette stykker. halver tomaterne og skær avokadoen i skiver. Når kyllingen er færdig skæres det i skiver og tilsættes salaten. og så kan det blandes sammen 🙂
Jeg kan godt lide det rustikke i salaten og synes at det er helt okay at stykkerne er så store. Det gør det lidt mere madagtig!
God fornøjelse og velbekomme. <3
Ingen kommentarer endnu