Livet. - Er det virkelig bare det? Del 2

Thailandsk kylling i grøn karry

image

 

Når man laver Thailandsk mad er der altid en masse forarbejde fordi der skal hakkes og skæres i massevis. Det kan være mega irriterende og tidskrævende, men jeg vil mene at det er det hele værd bagefter. JEG ELSKER THAIMAD!!

det skal du bruge til 4 personer:

4 kyllingebrystfileter

1/2 rød og 1/2 orange eller gul pepperfrugt.

1 løg

4 forårsløg

2 cm ingefær

frisk koriander

2 fed hvidløg

1 chili (med eller uden kerner efter smag)

2 spsk fiskesovs

1/2 hønseboullionterning

1 dåse kokosmælk

2 store tsk grøn karrypasta

olie til stegning (sesamolie er lækkert)

Tilsmagning med limesaft, rørsukker, salt og pepper.

Fremgangsmåde:

hak: hvidløg, ingefær og chili fint. Koriander groft

snit: pepperfrugt i mundrette stykker, løg i både og forårsløg i skrå skiver

skær kyllingen i strimler og kom dem i en frysepose. Bank kødet så det “går i stykker”. Dette gør kødet mørt når det tilberedes. Tilsæt soya, hvidløg, ingefær og chili i posen samt et lille skvat olie og fordel det grundigt. (Dette kan gøres på forhånd så det har tid til at marinere) opvarm en wokpande og tilsæt olie og karrypasta. Når karrypastaen er “smeltet” tilsættes kyllingen og brunes af. Herefter er det grøntsagernes tur. Men de skal kun have omkring 2 minutter inden kokosmælken tilsættes. Dette skulle gerne resultere i sprøde grøntsager nu tilsættes fiskesovs og hønseboullion og så skal retten simre i 10 minutter. Smag sovsen til med limesaft, rørsukker, salt og pepper.

Retten serveres med ris og frisk koriander på toppen

God fornøjelse og velbekomme!

Kærlighed fra Dittes verden <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet. - Er det virkelig bare det? Del 2